enek pegawai kelurahan lagi ngobrol pas ora enek gawean.jenenge badrun&paijo
badrun: kowe reti ora singkatan KTP
paijo: Kartu Tanda Penduduk
badrun: udu
paijo: la opo?
badrun: Saiki kupinge di pasang
paijo: yo
badrun: KTP singkatan seko K(KuTANG), T(TUTUP), P(PENTIL) retito saiki.tapi kowe ojo omong-omong yo?mengko aku ndak di pecat pak lurah!

tibo-tibo pak lurah nang mburine,
pak lurah: oalah dasar bocah gemblung,ora ono pendidikane babar pisan